Sunday, February 27, 2011

Keindahan Tubuh Adikku (Hubungan Seks dengan Adikku)

Nama aku A dan nama adik aku N. Aku ingin menceritakan kisah aku mengadakan hubungan seks dengan adikku sendiri. Ketika kejadian, aku 20 tahun manakala adikku N berumur 18 tahun. Aku sudah lama mengidam tubuh adikku ini. tiap kali melancap pun aku akan membayangkan seolah olah aku sedang mengadakan hubungan seks dengan adikku. Tinggi adikku kira kira 167cm dah dia agak berisi tubuhnya tp tidak la gemuk. Aku amat geram melihat teteknya yg bersaiz 36B itu setiap kali dia berjalan melalui aku. N ni suka pakai sexy di rumah sehingga sering aku ternampak lurahnya. Aku selalu mengintai N mandi dan selalu merakam N salin pakaian guna handphone aku. Nak dijadikan cerita, aku sedang bercuti pada satu petang sabtu. Adik aku pulak dia baru balik dari berjumpa kawan dia dan nak bersiap pegi mandi. Aku pulak dah bersiap siap nak tengok dia pakai towel je pegi mandi. towel tu selalu tutup tetek dia sampai bawah pantat dia je so aku leh la nampak peha dia. memang terliur la tiap ali aku pandang. Adik aku perasan aku berjalan menuju ke dapur bila dia nak masuk bilik air. Maybe dia malu, dia jalan la laju2. Tiba2 dia terjatuh masa pijak tempat lap kaki depan toilet 2 n dia start menangis. Adik aku ni walaupun dah 18 tp kena jentik sikit pun nangis. Ni kan plak jatuh. Masa dia jatuh 2, aku ternmpk la pantat dia. Best gilla dapat tengok benda yang aku dah lama idam2kan. Lawa pantat adik aku, pandai dia jaga. Bulu nipis je rapi. Lama gak aku tengok pantat dia sbb aku macam terpegun. Last2 aku kantoi dengan adik aku. Dia pun baru perasan towel dia terselak. Dia stop nangis dan panggil aku. Aku jadi malu gila. Adik aku cakap tolong bawak dia ke dalam bilik. Aku pun papah la dia masuk bilik tapi tiba2 dia ckp dia rasa nak buang air sangat n nak mandi sebab berpeluh. Aku lupa nak mention tangan kanan dan kaki kanan adik aku macam terketar2 sebab jatuh tadi. Dia mcm takut nak guna tangan tu. Aku pun cakap la, mcm mane N nak mandi, tangan pun macam ni. N diam kejap n dia cakap dia nak buang air je dan minta aku hantar smpai bilik air. Aku pun hantar la tapi aku hantar sampai dalam. Dia suruh aku bukak towel dia. Aku plak cakap, N aku abang ko, walaupun ko adik aku, aku tetap bernafsu tengok badan pompuan. Adik aku cakap, dia terdesak dan bagi aku tengok tapi jangan bgtau sape2. Aku dah senyum jahat. Aku pun bukak towel dia dan aku terpegun tengok tubuh dia. 1st aku tengok tetek dia yang dah lama aku mengidam. puting dia kaler coklat muda. Rasa nak hisap je time tu. Adik aku tegur aku cakap tengok puas2 jap lg pas mandikan dia. Aku pun start mandikan adik aku. Time 2 aku pun dah pakai towel sbb aku xnak basah. Memang dah keras la batang aku. Adik aku pun perasan gak batang aku. Tp dia tgk je dan xckp pape. Aku mula seronok menyabun adik aku. Aku pkai sabun raba2 tetek dia. Dia macam perasan aku makin menggatal tp dia macam layan je ape aku wat kat dia smpai bila aku ramas2 tetek dia pun dia bg je. Tangan aku pe lg, Mula la cr biji kat pantat dia. Aku main2 biji dia keje, adik aku time 2 mmg dah stim abis. Pastu aku cakap best x, dia ckp best. Aku ckp leh x pas mandi kita main mcm td. Dia jawab ok je sbb xslesa dalam bilik air. Pas mandi, Aku pimpin adik aku ke katil dia and aku terus bukak towel dia. Dia ckp abg xsbr2. Aku tnye leh x aku bukak towel aku. Dia xjawab tp dia plak bukakkan towel aku. Dia suka tengok batang aku, first time katanye. Aku pun cakap first time aku tgk girl bogel real. Aku ckp dalam cite blue, badan heroin x lawa mcm adik aku. Adik aku suka dgr aku ckp mcm 2 dan dia halakan tetek dia ke arah aku. aku hisap terus tetek dia smpai adik aku rintih kecil. Aku naik stim dan suruh adik aku hisap batang aku sambil aku main pantat dia, wat 69 la. Dia xmelawan, dia terus hisap batang aku dan aku terus jilat2 pantat dia. sedap gila pantat wangi gler. aku tambah stim, aku tanya adik aku dia sudi aku fuck dia x, dia jawab ok je tp jgn sampai org lain tau. Aku xckp byk terus sumbat batang aku dalam pantat adik aku yg dra lg 2. adik jerit so aku stop bila batang aju dah smpai dasar pantat dia, pastu aku dayung pelan2, adik semakin sume, banyak air kuar dr pantat dia. aku dah nak pancut n aku pancut kat dada dia. adik senyum puas. aku tnye nak lg x and dia jawab dia nak selalu.....

No comments:

Post a Comment